News

28.08.2013

Call for External Expert for Quality Control

u okviru realizacije Tempus projekata

“Modernization of WBC universities through strengthening of structures and services for knowledge transfer, research and innovation”,

Contract no 530213-TEMPUS-1-2012-RS-JPHES

tempus_logo

U skladu sa članom 7. Stav 1. Tačka 2. podtačka a) Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik RS“ broj 50/2009), na osnovu Mišljenja Uprave za javne nabavke (broj 011-00-68/10 od 08.11.2010.godine), Uputstva za sprovoÄ‘enje nabavke opreme u okviru Tempus i Erazmus mundus projekata Nacionalne Tempus kancelarije u Beogradu, kao i članova 53. i 54. Pravilnika o načinu i procedurama realizacije meÄ‘unarodnih projekata kojima rukovodi ili čiji je koordinator Univerzitet u Kragujevcu (br. 2001/4 od 07.12.2010. godine), Univerzitet u Kragujevcu upućuje:

POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA

ZA UÄŒEŠÄ†E NA KONKURSU ZA IZBOR SPOLJNOG EKSPERTA ZA KONTROLU KVALITETA

u okviru realizacije Tempus projekta

“Modernization of WBC universities through strengthening of structures and services for knowledge transfer, research and innovation” - WBCInno

Contract no 530213-TEMPUS-1-2012-RS-JPHES

1. Univerzitet u Kragujevcu, ul. Jovana Cvijića b.b. 34000 Kragujevac, tel. 034/370-171, kao nosilac Tempus projekta “Modernization of WBC universities through strengthening of structures and services for knowledge transfer, research and innovation”, Contract no 530213-TEMPUS-1-2012-RS-JPHES

poziva sve zainteresovane visokoškolske ustanove - univerzitete i fakultete da podnesu prijave za učešÄ‡e na konkursu za izbor spoljnog eksperta za kontrolu kvaliteta Projekta u skladu sa ovim pozivom i uslovima konkursa

2. Pravo učešÄ‡a imaju sve akreditovane visokoškolske ustanove – univerziteti i fakulteti osim onih visokoškolskih ustanova koje učestvuju kao partneri na Tempus projektu “Modernization of WBC universities through strengthening of structures and services for knowledge transfer, research and innovation”, Contract no 530213-TEMPUS-1-2012-RS-JPHES , a koje ispunjavaju sledeći uslov, odnosno da u radnom odnosu imaju lice u zvanju nastavnika ili istraživača koje poseduje sledeće kvalifikacije i veštine:

  • Stečeno visoko obrazovanje - univerzitetska diploma (diploma doktora nauka ima prednost);
  • Iskustvo u Tempus projektima (učešÄ‡e ili koordinacija);
  • Poznavanje Tempus pravila u vezi sa tehničkim i finansijskim izveštavanjem;
  • Poznavanje engleskog jezika, govornog i pisanog;

Prednost imaju kandidati koji poseduju relevantno iskustvo i koji su učestvovali u univerzitetskim inicijativama u vezi sa modernizacijom obrazovanja, istraživanja i inovacija.

3. Visokoškolske ustanove uz prijavu na Konkurs podnose sledeću dokumentaciju i dokaze o ispunjenosti uslova za učešÄ‡e:

  • Biografiju kandidata;
  • Fotokopiju diplome o stečenom visokom obrazovanju;
  • Fotokopiju ugovora o radu;
  • Potvrdu izdatu od strane nadležnog organa univerziteta ili fakulteta ili drugi dokument kojim se dokazuje koordinacija ili učešÄ‡e na Tempus projektima;

4. Kriterijum za izbor je CV kandidata, kao i ispunjenost uslova za izbor spoljnog eksperta za kontrolu kvaliteta Projekta.

5. Ponude se podnose u skladu sa ovom pozivom.

Rok za podnošenje prijava je 10 (deset) dana od dana upućivanja ovog poziva potencijalnim učesnicima na konkuru, odnosno najkasnije do 09.09.2013. godine, do 13:00 sati. Ukoliko je poslednji dan roka neradni dan, kao poslednji dan roka smatraće se prvi radni dan, do 13:00 sati.

Nepotpune i neblagovremeno prispele prijave neće se razmatrati.

Prijave se podnose neposredno (lično) ili putem pošte, na adresu nosioca Projekta: Univerzitet u Kragujevcu, ulica Jovana Cvijića b.b. 34000 Kragujevac, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: „Prijava na Konkurs za izbor spoljnog eksperta za kontrolu kvaliteta TEMPUS projekta WBCInno“ na prednjoj strani, a na poleÄ‘ini koverte obavezno navesti tačan naziv i adresu podnosioca prijave, ime i prezime osobe za kontakt i broj telefona.

6. Otvaranje i stručnu ocenu pristiglih prijava obaviće Komisija po isteku roka za podnošenje prijava, odnosno poslednjeg dana roka za podnošenje prijava 09.09.2013. godine, u 15:00 sati.

7. Odluka o izboru spoljnog eksperta za kontrolu kvaliteta Tempus projekta WBCInno biće doneta u roku od 5 dana od dana otvaranja i stručne ocene pristiglih prijava.

8. Sva dodatna obaveštenja u vezi sa ovim javnim pozivom zainteresovani ponuÄ‘ači mogu se obratiti osobi za kontakt: Prof. dr Vesna Mandić, svakog radnog dana u vremenu od 09:00 do 16:00 sati na telefon 034/501 201 ili putem e-maila mandic@kg.ac.rs.

9. Sastavni deo ovog poziva je i opšti opis poslova i zadataka za eksperta za spoljnu kontrolu kvakliteta.

Predsednik Komisije
Prof. dr Vesna Mandić


All news